Бански 2017 – най-горещите тенденции за лятото
Тенденции

Бански 2017 – най-горещите тенденции за лятото

бански

Бански 2017 – най-горещите тенденции за лятото.

Едва ли има по-добър начин да се стоплим, както този, да насочим погледи към актуалните тенденции бански костюми за 2017 и да се настроим за предстоящите летни ваканции на някое приятно и екзотично място. Разбира се, за да се снабдим с чифт модерен  бански костюм е добре да прегледаме кои ще бъдат хитовите модели за предстоящите дълги летни дни. Ето кои бяха топ тенденциите при банските костюми за 2017, които се откроиха по време на Седмицата на модата за плажно облекло в Маями и изберете сред тях онзи дамски бански, с който ще се чувствате най-добре.

Бански 2017 – най-горещите тенденции за лятото

бански

Банските за булките на вълните – Напоследък има толкова много сватби, организирани в различни дестинации, а това предопределя и опции за подходящи за булките бански костюми, които ще могат да носят в деня, в който цялата сватба приключи и заминат на меден месец, вече по-спокойни и в настроение за почивка и удоволствия. Дантелените и белите бански, независимо дали от две части или цели бански, са просто перфектни за щастливите дни, в които искат да се потопят в сините морски води или просто да се излежават и да събират слънчев загар.

бански

Банските с пискюли – Ако ви харесва да имате меки допълнителни орнаменти върху своя бански 2017 модел, с който освен да плувате да се разхождате спокойно уверени, че изглеждате добре, тогава може да се замислите за бански костюм с пискюли, който е забавен и раздвижен. Това е страхотното решение за всяко плажно парти – независимо дали дневно или нощно.

бански

Модели с кроп топ – Няма значение, дали сте слаба, стегната, с малко излишно тегло или напълно закръглена. Кроп топовете са на мода през последните няколко сезона и много дами се радват да ги видят и сред тенденциите бански 2017 за топлото лято.

бански

Модели с прозрачна част – Високите изрезки на краката правят чудеса конкретно при тази тенденция бански 2017, в моделите  с отвесни прорези, които могат да варират от почти прозрачни до почти непрозрачни. Смелите цветове и графичните форми са факторите, открояващите се тук, с творения на цял бански, изглеждащи по-секси от една страна, в комбинация с ниски процепи на деколтето и едва доловими ефекти.

бански

Един страхотен стил при тенденциите в банските костюми за 2017 е този, при който горната част е по-голяма и с връзки около шията. Триъгълните топове изглеждат като нещо от миналото, но през 2017 по-консервативните модели са с привлекателен гръб, но по съвсем нов начин.

бански

Банските с връзки отстрани – Тази визия се забелязва  използвана в множество стилове , някои от които завършват с панделки. Макар, че можете да изберете мрежести и по-невинни модели бански, но след като тенденциите за 2017 се фокусират върху сек*и моделите бански облекла, ние напълно препоръчваме комбинациите на цвят, кройка, шнур и като цяло – удобство.

бански

Банските с изрезки на хълбоците – Сред моделите на банските костюми, които радват най-много, са и тези с по-големи или по-малки изрезки от двете страни на талията. Тенденциите бански костюми на лято 2017 също включват този конкретен вид, подчертавайки талията и тонизираната фигура, която фигурира в банските костюми от една част. Този тренд носи нотка сек*апил, без да позволява той да подчини банския, а това  определено е нещо, което може да се използва.

бански

Банските с връзки около гърдите – Горните части с парчета плат, увити около гърдите изглеждат толкова ласкателно, че дамите се влюбват в тях отново и отново. Те често представят формата на гърдите по красив начин, повдигат точното количество  и със сигурност държат нещата на място, така че плуването и гмуркането не трябва да се превърнат в основна тревога.

бански

Банските с една презрамка – Асиметричните кройки не се ограничават до тенденциите за 2017 при роклите и по всичко изглежда, че банските костюми също използват този вид и за себе си. Раменете с една презрамка могат да се видят както на цели бански, така и на моделите от две парчета.

бански

Банските с дълбоки деколтета – Помните ли как тенденциите при облеклото включваха дълбоките V-деколтета по време на Седмиците на модата в целия свят? Забелязали ли сте, че тенденцията е остана силна в продължение на много месеци насам?

Е, банските за това лято  със сигурност не са имунизирани към този модерен стил и това може да се види в моделите на Beach Riot,  For Love & Lemons  и Cirone Swim.

бански

Банските с високо изрязани бикини – Всички харесват тези модели заради  Baywatch-ефекта им и оптическото удължаване на краката, което създават. Ето, че през това лято изрезките над бедрата ще са високи до небето и са гарнирани с много ниски деколтета, като ще разкриват щедро извивките, които обикновено банските костюми прикриват.

бански

Банските с връзки – Да, това е класика, но все още е сред трендовете, които се използват с много други тенденции за 2017 при банските, независимо дали те са цветно-ориентирани или нарязани. За това лято може да изберете леопардов принт с връзки и пискюли, предложен от  Lybethras,  в булчински стил  от For Love & Lemons или хубав и колоритен от Silvia Ulson.

бански

Банските с ленти на бикините – OMG Swimwear предлагат страхотни модели с нарязани на ленти бикини от двете страни, съчетани с прозрачни роби върху тях и с колан за допълнителен ефект, който да фиксира талията, но да показва всичко отдолу. Този модел очевидно не е за всички дами, и това става ясно на фона на всички тенденции при банските за 2017.

бански

Банските в телесен цвят – Ако искате да покажете повече кожа, но да изглеждате модерно в същото време, вероятно това е най-близкия вариант да го направите по време на пътуването си до морето. Така от една страна ще покажете достатъчно, но от друга все пак ще прикриете основното, наслаждавайки се на неутралността на телесния цвят и допълнителните погледи, които ще получите, докато се перчите с плажното си тяло около пясъците.

бански

Банските в жълти нюанси – Жълтото е сред модерните за годината цветове, присъстващо в нюанси от слънчево, до бананово и лютиче. Появява се и при тенденциите при банските костюми за 2017 в нюанси от лек неон до почти телесно в модели с една или две презрамки, както и в цели или от две парчета костюми за плаж.

бански

Банските с животински принтове – Това не е голяма тенденции, както се очаква, но определено присъства достатъчно често,  за да оправдае своя собствена категория. Принтовете за това лято са фокусирани върху големите котки.

бански

Банските с флорални и всякакви принтове – Преситеността от принтове няма как да се пренебрегне. Сред тенденциите попадат скосени принтове, етнически, орнаменти във формата на ивици, омбре или геометрични – всички от които внасят цветове и форми, на които можем напълно да се насладим, докато се разхождаме до басейна или на плажа.

бански

Банските на модерната брегова охрана – Забравете за Baywatch, защото една от актуалните тенденции, която бе видяна още по време на ревютата през миналата година, включва модели на бреговата охрана, но  с модерен привкус и сек*и нагласа. Банските са с къси или дълги ръкави, отенъци на син цвят и прозрачни елементи през центъра на гърдите.

бански

Креативни варианти за покритие – Саронгите се използваха, за да прикрият банските или закръглените форми. Сега, дизайнерите предлагат по-модерен, по-интересен и интригуващ вариант, с прикрития, които варират в дизайн и стил, в кройки и прозрачност, както и различни слоеве. Те включват прозрачни панталони, отворени тъкани топове, наметки с дълъг ръкав и др.

бански

Банските като прозрачно бельо – Вдъхновените от бельото модели се срещат сред модерните за сезона и макар отчасти да ги виждахме и в другите категории, те заслужават своя. Дизайнерите предлагат някои невероятно прекрасни парчета, едни предназначени повече за привличане на партньора, а други добавят доминантно отношение.

бански

Бански с висока талия – Високите талии и изрезките се завъртяха вече няколко сезона, което означава, че има нещо интересно в този тренд при банските за 2017.  Те предлагат по-класен ефект на привлекателност и дава на дамите по-зрял вид, докато се появяват в тях около басейните или на плажа.

бански

Банските с рошави дипли – Невинните къдрички бяха другата тенденция, която „открадна шоуто“, в директен контраст с по-доминиращите стилове. Диплите около врата на триъгълните топове изглеждат очарователно,  а бикините с волани са тотално препоръчителни за дните със слънце и сърф.

бански

Спортните топове – Това определено е неочаквано, но тези горнища са перфектни за носене по време на пиковите горещи часове на деня, когато искате да избегнете слънчево изгаряне. Може да ги носите както със съответстващи, така и с различни бикини.

бански

Банските от една част – Тенденциите при банските за 2017 като че ли се въртят около един основен тренд – цял бански. Независимо дали високо изрязан над бедрата, с гол гръб или с изрезки около хълбоците, изцяло с връзки или с презрамки спагети, модните ревюта на колекциите в Маями почти винаги включваха такъв модел.

източник:fashionisers.com