Следва

It shopping list: Пролетта в крачетата

Горещи тенденции при бельото: Bra Clinic Пролет/Лято 2017

Невероятно, секси бельо този сезон е с марка Bra Clinic...

All fashion преди 6 години

С настъпването на всеки нов сезон се задава и неудържимия порив за обновяване на гардероба, на който, нека сме откровени, нямаме особено против да се отдадем.

Правим шопинг списъци и говорим за тенденции в модата и бюти сектора, а днес решаваме да обърнем внимание на една по-специална и интимна тема, а именно бельото. То заема важна роля във външния ни вид, по-важна понякога дори и от избора на аутфит, а оттам и влияе върху стойката, излъчването и самочувствието ни.



Редно е да повдигнем темата за значимостта на правилния размер сутиен, тъй като проведени изследвания сочат, че 95% от жените в света носят погрешен размер сутиен. Вредите от това не се състоят единствено върху външния вид, но се отразяват цялостно на тялото в дългосрочен план и затова откриването на правилния размер сутиен е от съществено значение. Решение на задачата откриваме в салон за бельо Bra Clinic, предлагащ безплатни бра фитинг консултации от обучени перфектно специалисти.

След диагностиката на правилния размер, сме свободни да изберем от новите колекции онова бельо, което ще не направи най-щастливи. Сезон Пролет/Лято 2017-та е особено подходящ момент да поглезим сетивата и да обогатим личната си колекция с най-любопитното от тенденциите.

Осмеляваме се да прекрачим зоната на комфорт и да експериментираме с ярки тонове, неочаквани детайли, подобрени силуети и нови материи, обобщени накратко тук, под формата на четири основни must try тренда:

Експлозия от цветове
Ярките цветове са в окото на тенденциите тази пролет, достатъчно е само да се подсетим за  розовия бум, за да се настроим на цветна вълна. Този така хубав тренд е актуален с пълна сила и при бельото - синьо, розово, лилаво и червено са само част от сочните тренди тонове.











Разполагайки с цялото разнообразие на света, запомняме два основни стилистични съвета за комбинирането на цветно бельо: в съчетание с прилепнал топ или рокля, избираме гладка чашка за сутиена; дантеленият вариант с мека чашка е подходящ за всяка друга комбинация; а sheer chic трендът става лесно приложим и още по-интересен с помощта на контрастно по цвят и текстура бельо отдолу.

Екзотични пътешествия
Екзотиката, която морето носи, винаги е актуална тема, затова не е изненадващо, че тази естетика присъства по един деликатен начин и в бельо-тенденциите на сезона. Нежните и дълбоки сини нюанси се разливат в различни силуети и материи, често в комбинация с деликатен флорален принт и елегантни бродерии...









C'est la vie

Говорейки за вечно актуалните класики, няма как да пропуснем и Франция. Обект на желание като дестинация, вкус и естетичен прочит, за Пролет/Лято 2017-та тя се тълкува в две основни направления: Лазурния бряг под формата на луксозна дантела в пастелни цветове; и романтичният Париж, където флоралните и полка дот мотиви рисуват емоции.



Тук, разбира се, важна роля заема и класическият изискан черен сутиен, изработен от най-фин шифон с нежна декорация за безупречен вид и несравнимо удоволствие от допира по кожата.






Хайвер и шампанско
Една от добрите страни на тенденциите за настоящия топъл сезон е съюзът между комфорт и безупречен външен вид.



В неостаряващите тонове на черно, бяло и телесно, можем да избираме измежду комплиментиращи фигурата класически силуети като гладки чашки с подплънки; plunge сутиен, подходящ за дълбоки деколтета; както и бикини с висока талия, съобразени с така приятните ретро настроения на момента.





Луксозните модели бельо са магазините на Bra Clinic, както и онлайн ТУК!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.